Velkommen til Tandhuset Valby  din lokale tandlægeklinik 

Tandhuset Valby er en lille hyggelig tandklinik, hvor du

føler dig tryg. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi lægger vægt på at tandbehandling er

grundig, fagligt berettiget og omsorgsfuld.

Vores erfarne tandlæge og tandplejer samt vores venlige personale står klar til at hjælpe dig. Vi forstår vigtigheden af ​​en sund mund, og derfor tilbyder vi skræddersyede behandlinger, fra almindelig tandeftersyn og tandrensning til avancerede tandbehandlinger, alt sammen i en afslappet og behagelig atmosfære. Vi lægger stor vægt på, at vi løbende uddanner os, så du altid kan regne med det bedste fageligehed og nyeste viden.

Vi har forskellige aldre, erfaringer og interesseområder, men vi er enige om række fælles mål. Overordnet ønsker vi at bevare dine tænder sunde og velfungerende hele livet, herunder udføre de bedste behandlinger, med de bedste materialer, og med den bedste service i flotte hygiejniske omgivelser. Vi bestræber os på, at klinikken ud over af have et højt fagligt niveau også kendetegnes ved en afslappende atmosfære og vores venlighed overfor dig.

Overvejer du et tandlægeskift?

 Vi ved, hvor vanskeligt det er at skifte tandlæge og kender til følelsen af at starte forfra.

Men vi ved også hvor meget det betyder, at du er på bølgelængde med din behandler.

Når du kommer her i klinikken for første gang, tager vi os god tid, så du kan lære os at kende og fornemme den nærhed og menneskelighed, der ligger til grund for den måde, vi arbejder på.

Vi bevarer dit tænder

Ud over at virke forebyggende for andre lidelser i kroppen, er en årlig tur til tandlægen med til at vedligeholde dit smil og sørge for, at du kan beholde dine tænder hele livet. De fleste mennesker i dag tager det for givet, at de skal beholde deres egne tænder i hele deres levetid og det kan i de fleste tilfælde sagtens lade sig gøre, men det kræver, at man vedligeholder, passer og plejer sine tænder hele livet i gennem og her er tandlægen og din hjemlige tandpleje de væsentligste aktiver.

Tandrensning til implantat

Langt de fleste behandlinger i klinikken er helt rutinemæssige ydelser som undersøgelse, tandrensning, og røgtenbilleder.  Hvor fyldninger, rodbehandling, tandkroner og implantater til de lidt mere komplicerede tilfælde som er uden tilskud.

Alt klares på bedste vis hos os i Valby, som på trods af den beskedne størrelse, hører vi måske til blandet de absolut mest kompetente og erfarne behandler i regionen. Ikke mindst i kraft af de mange kræfter, der bruges på efteruddannelse.

 
 
 
 
Mandag
08.00 - 18.00
Tirsdag - Onsdag
08.00 - 16.00
Torsdag
08.00 - 18.00
Fredag
08.00 - 14.00
Lørdag - Søndag
Lukket
unsplash