Nyttige Links

Her finder du en række links, som kan være en hjælp til dig, der ønsker mere information omkring tandhygiejne, sundhed og forsikringer i forbindelse med tandbehandlinger.

Tandlægevagten er åben og klar til at behandle akut opståede skader eller smerter på dine tænder udenfor vores normale åbningstid

Tandlægeforeningen er den faglige sundhedsorganisation for alle tandlæger. Tandlægeforeningen sikrer medlemmerne et godt arbejdsliv og arbejder for at fremme den orale sundhed i befolkningen.

Derudover indeholder siden masser af tips og trick til dig, der vil være på forkant og sikre dig sunde og stærke tænder hele livet.

Få svar på spørgsmål omkring dine børns tænder, forebyggelse af tandsygdomme i alle aldersgrupper og hvordan livsstil og kost påvirker tændernes sundhed.

Med en forsikring fra Dansk Tandforsikring kan du undgå at uventede udgifter til tandlægen vælter dit budget.

På hjemmesiden kan du se, hvilke sikringsmuligheder der er interessante for dig.

Her finder du et væld af informationer omkring sygeforsikring generelt, men også en oversigt over tilskud til de forskellige tandbehandlinger.

 

Parodontose

Parodontose – eller Parodontitis – er en betændelsestilstand i vævet omkring tænderne. Du kan læse mere på Sundhed.dk eller tandlægeforeningens side tandlaegeforeningen.dk

SEND OS EN BESKED