Tandlæge Avedøre

I Avedøre finder du din personlige tandlæge

En tandlæge som prioriterer det nære forhold til patienterne samtidig med at være med blandt de mest erfarne og fagligt kompetente tandlæger i Storkøbenhavn. Vi udfører alle former for tandbehandlinger.

Derfor kan du roligt komme forbi tandlægen i Avedøre, selvom du måske har mest lyst til at vende om. Det forholder sig nemlig sådan, at smerter i tænderne som regel ikke forsvinder af sig selv – det bliver faktisk ofte kun værre og dyrere at vente.

Mange af vores kunder er nervøse, når de skal til tandlægen. De har måske fået rettet tænder i stor stil som børn og oplevet tandlægen som et smertefuldt og ubehageligt bekendtskab. Det ønsker tandlægen i Avedøre at komme til livs. Vi kan derfor garantere en smertefri behandling, hvor vi gennem hele processen lader dig bestemme farten og vi giver os godt tid til at besvare alle de spørgsmål , du måtte have. Hvis det bliver for meget på en gang, indstiller vi behandlingen og tager fat igen en anden gang – du bestemmer.

I Avedøre ligger en tandlæge…

Som ønsker det bedste for sine patienter og som derfor gør lidt ekstra ud af at lære dem at kende. Det personlige forhold til dig som patient ligger os meget på sinde og vi forsøger derfor at gøre ethvert besøg hos os så afslappet og hyggeligt som muligt.  Du er velkommen til at komme forbi klinikken for at se nærmere på forholdene, inden du beslutter dig.

Din lokale tandlæge i Avedøre

Når du skal have logistikken og hverdagen til at gå op i en højere enhed, kan du med forhold vælge en tandlæge i dit nærmiljø i Avedøre. Det gør det hele nemmere, hvis du bare lige skal rundt om hjørnet for at klare det årlige tandeftersyn. Vi tager os af det meste og kan hjælpe dig med alle former for moderne og smertefri tandbehandling.

SEND OS EN BESKED