Tandlæge Folehaven

Et besøg hos tandlægen i Folehaven er godt for tænderne

Mange af vores patienter her hos tandlægen i Folehaven er kommet her gennem flere år og sætter pris på den personlige kontakt, der gør, at atmosfæren i klinikken er afslappet med tid til at informere grundigt

Som tandlæge i Folehaven ved vi godt, at mange ikke bryder sig om at komme til tandlægen. Mundhulen er et ganske følsomt sted på kroppen, og det virker for nogle ganske grænseoverskridende at skulle åbne munden for tandlægen. Dertil kommer, at det kan være vanskeligt at se og dermed følge med i præcis, hvad der foregår i munden.

Som i så mange andre af livets forhold hjælper det sjældent at stikke hovedet i busken. Dette gælder også for tandlægebesøget. Lider du af tandlægeskræk, kan vi kun anbefale dig at komme til eftersyn alligevel. Det er nemlig sådan, at problemer med tænderne ikke bliver bedre af at vente. At trække tiden ud betyder næsten altid et større og mere kostbart indgreb – det er bedst at tage problemerne inden de vokser sig alt for store.
Vi tager særlige hensyn til dig og kan garantere en smertefri behandling i en afslappet atmosfære, hvor du hele tiden bestemmer farten. Hvis du ønsker at stoppe, så stopper vi.

Vi klarer alt hos tandlægen i Folehaven

Her i vores hyggelige klinik holder vi et højt fagligt niveau og efteruddanner os løbende indenfor de nyeste metoder og behandlingsformer. Vi kan klare alle former for tandlægearbejde, så du er velkommen både med et mindre rutinemæssige eftersyn, der måske byder på en tandrensning og et røntgenbillede og de lidt større mere komplicerede indgreb.

Den personlige tandlæge i Folehaven

Vi synes den personlige oplevelse er vigtig – særligt når det gælder de tandlæge besøg, som mange finder en smule ubehagelige. Derfor tilstræber vi så afslappede og hyggelige rammer for din behandling og glæder os til at se dig hos tandlægen i Folehaven.

SEND OS EN BESKED