Tandlæge Hvidovre

Din tandlæge i Hvidovre tager hånd om dine tænder

Når tiden nærmer sig for det årlige tandeftersyn, hvorfor så ikke vælge en mindre tandlægeklinik, der har god tid til patienterne og kan hyggesnakke om lokale forhold

Din lokale tandlæge i Hvidovre hører til blandt de mest kvalificerede og erfarne tandlæger i Storkøbenhavn. Samtidig prioriterer vi det nære forhold til patienterne og oplever, at mange af de patienter, der kom på klinikken som børn stadig kommer der som voksne – endog med deres egne børn, når tiden kommer dertil.

En tandlæge som kender Hvidovre

Umiddelbart har det måske ikke den store betydning, om din tandlæge har lokalkendskab, men hos tandlægen i Hvidovre er det netop med til at fremme den hyggelige atmosfære og fornemmelse af, at man er i sikre hænder. At tandlægen kan snakke med om, hvad der sker i nærmiljøet er med til at skabe en tryghed hos patienterne, som beroliger og får dem til at føle sig hjemme.

Tandrensninger og rodbehandlinger – tandlægen i Hvidovre er klar

Langt de fleste behandlinger i klinikken i Hvidovre er helt rutinemæssige ydelser som tandrensninger, fyldninger og – i de lidt mere komplicerede tilfælde – rodbehandlinger. Alt klares på bedste vis hos tandlægen i Hvidovre, som på trods af den beskedne størrelse, hører til blandet de absolut mest kompetente og erfarne tandlæger i regionen. Ikke mindst i kraft af de mange kræfter, der bruges på efteruddannelse.

Smertefri behandling hos tandlægen i Hvidovre

Mange danskere er stadig noget nervøse, når tiden for tandlægebesøget nærmer sig, men der er ingen grund til at være nervøs hos tandlæge Zwinge i Hvidovre. Vi tager hånd om din tandlægeskræk og kan tilbyde dig smertefri behandling og god tid til at forklare dig, hvad det er vi udfører i din mund.
Alene det, at vi har god tid til at informere dig virker beroligende for mange og den smertefri behandling sikrer dig tryghed i behandlingen.

SEND OS EN BESKED