Tandlæge Sydhavnen

Tandlægen i Sydhavnen har plads til alle

Din tandlæge i Sydhavnen udfører alle former for tandbehandlinger. Vi klarer de rutineprægede opgaver som fx tandrensning og fyldninger, men også rodbehandlinger, kroner og større kæbekirurgiske indgreb.

Stor rummelighed hos tandlægen i Sydhavnen

Trods vores høje faglighed tilstræber vi at være en mindre, intim klinik med stor rummelighed og plads til en snak med vores patienter. Af samme grund har vi mange patienter med tandlægeskræk, som kommer her netop på grund af den uformelle og afslappede stemning. Vi vil gerne lære patienterne lidt bedre at kende, så vi kan skabe en langvarig relation og tryghed ved at komme til det årlige tandlægetjek hos tandlægen i Sydhavnen.

Sydhavnens tandlæge er også din tandlæge

Her i klinikken kommer patienter, der bor her i nærmiljøet og patienter, der kommer langvejs fra. Flere af patienterne har gået til tandlæge her i Sydhavnen siden de var børn og føler en sikkerhed, der gør, at de fortsat besøger os jævnligt. I de fleste tilfælde handler det om mindre rutinemæssige ydelser som fx et tandeftersyn og en tandrensning, men vi udfører også rodbehandling og sætter kroner på tænderne. Desuden har vi en fast kæbekirurg tilknyttet klinikken og som kan udføre større kæbekirurgiske indgreb.

Din tandlæge – lige om hjørnet i Sydhavnen

Hos tandlæge Lene Zwinge hjælper vi vores patienter med at passer på deres tænder hele livet. At kunne bevare sine egne tænder hele livet,  er af stor betydning for en velvære og selvtillid. Der er selvfølgelig forskel på tændernes stand – nogle har stærkere tænder end andre, men sørger man for at passe den daglige tandhygiejne og kommer til eftersyn hos tandlægen er der stor sandsynlighed for, at du kan have dine egne  tænder livet i gennem. Tandbørstning to gange dagligt samt brug af tandtråd hører med til rutinen for en sund og forebyggende tandhygiejne.

 

SEND OS EN BESKED