Tandlæge Valby

Har du brug for en tandlæge i Valby?

Når du står og mangler en tandlæge i dit lokalområde, kan du med fordel kontakte Lene Zwinge, som er en kompetent tandlæge, der giver dig en tryg tandlæge oplevelse i Valby – særligt for dig med tandlægeskræk

Mange danskere lider af tandlægeskræk, som forhindrer dem i at pleje deres tænder med regelmæssige tandlægeeftersyn. Det er synd og skam for velplejede tænder og god mundhygiejne virker forebyggende på en lang række sygdomme i hele kroppen.

Tandlægen bevarer dit smil

Ud over at virke forebyggende for andre lidelser i kroppen, er en årlig tur til tandlægen med til at vedligeholde dit smil og sørge for, at du kan beholde dine tænder hele livet. De fleste mennesker i dag tager det for givet, at de skal beholde deres egne tænder i hele deres levetid og det kan i de fleste tilfælde sagtens lade sig gøre, men det kræver, at man vedligeholder, passer og plejer sine tænder hele livet i gennem og her er tandlægen og din hjemlige tandpleje de væsentligste aktiver.

Regelmæssige besøg hos tandlægen er det billigste i længden – Tandlæge i Valby

En anden ting som mange ofte bruger som undskyldning for at besøge tandlægen er, at det er forbundet med store udgifter, men faktum er, at de regelmæssige besøg med tandrensninger og evt. et røntgen billede i ny og næ ikke er nært så dyrt, som mange forestiller sig.
De større udskrivninger til de forskellige tandlæge ydelser kommer i mange tilfælde først, når man i en årrække har forsømt at besøge tandlægen med jævne mellemrum. I sådanne tilfælde kan cariesangreb have udviklet sig i så uheldige retninger, at det kan være svært at behandle uden større indgreb.

Tandlægen er Valby er hele familiens tandlæge

Hos Tandlæge Lene Zwinge i Valby finder man en intim og hyggelig klinik, der har nogle trygge rammer for dig med tandlægeskræk. Det faglige niveau er helt i top og mange af patienterne er kommet i klinikken lige fra de var børn til de er blevet ældre.

SEND OS EN BESKED